Akti Studios Finikounda

Το συγκρότημα « AKTI STUDIO » βρίσκεται στην παραλία Φοινικούντα στο Νομό Μεσσηνίας. H Φοινικούντα απέχει από την Καλαμάτα 68 χλμ. Έχει μεγάλη τουριστική υποδομή και φυσικά πολλούς επισκέπτες. Το όνομά της προέρχεται μάλλον από τους Φοίνικες που σαν ναυτικός λαός ίδρυσαν στη σημερινή θέση “Ανεμόμυλος” την Φοινικούντα που ήταν κυρίως διαμετακομιστικό κέντρο στην πρωτοελλαδική περίοδο. Κάποιες εποχές μάλιστα, η Φοινικούντα ήταν και πειρατικό ορμητήριο! Μια μοναδική ευκαιρία να την ανακαλύψετε στα όμορφα διαμερίσματά μας.

Καλώς Ήλθατε στο AKTI STUDIOS

Το συγκρότημα « AKTI STUDIO » προσφέρει πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα διαμερίσματα με ηλεκτρική κουζίνα, Ψυγείο, Air Condition, και μπαλκόνι με άμεση θέα την παραλία η οποία απέχει μόλις 10 μέτρα. Εκεί μπορείτε να ετοιμάσετε τα γεύματα τις αρεσκείας σας και να τα απολαύσετε με θέα την παραλία.

Μόνο μερικά βήματα από τη θάλασσα !

To AKTI STUDIO βρίσκεται σχεδόν δίπλα στο κύμα, πάνω από την πανέμορφη κεντρική παραλία της Φοινικούντας .

Akti Studios | Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Φοινικούντα

Επικοινωνία

Περιοχές

Παραλίες Φοινικούντας

Γραφικό παραθαλάσσιο θέρετρο με γαλήνιες αμμουδερές ακρογιαλιές και γαλαζοπράσινα νερά, ο Φοινικούντας (γνωστός σε όλους ως η Φοινικούντα) αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό πολλών Eλλήνων και

Περισσότερα »